Juletræer & pyntegrønt

Birkely Vækst og Anlæg har stor erfaring med juletræsproduktion. Vi etablerede vores første juletræskultur i 1979, og har siden leveret juletræer og pyntegrønt til virksomheder, offentlige institutioner samt private i Danmark, England, Estland, Finland, Polen, Rusland, Sverige, Tjekkiet og Tyskland.

Opstart af egen juletræsproduktion er en langsigtet og kostbar investering. Det er afgørende for projektets succes, at der træffes de mest hensigtsmæssige beslutninger fra første færd. Derudover kræver en juletræskultur omfattende pleje frem til afhøstning. Til venstre kan du læse om vores ydelser indenfor etablering, pleje og høst af juletræer.

 
Juletræssalg
 
I juletræskulturen beliggende ved indkørslen til Rødvigvej 3-7, 4660 Store-Heddinge holder vi åbent for salg af juletræer i tidsrummet 10.00-16.00 i sæsonens weekender samt daligt fra den 17. december. Vi tilbyder et større udvalg af friskskovet nordmannsgran til DKK 125,- pr. meter. Du er også velkommen til at fælde dit eget juletræ. Pyntegrønt sælges i bundter á 5 kg for DKK 100,-.

Juletræer en gros

Send os din bestilling via kontaktformularen og få et godt tilbud!
Birkely Vækst & Anlæg - Østergårdsvej 11 - 4660 Store Heddinge - CVR 76756813 - Telefon 20895868 - hhj@birkely-anlaeg.dk